Nu är det dags igen!

Helgen den 25-27/9 är det dags för nästa scrap träff i Brunflo.

Anmäler dig gör du här:
https://docs.google.com/forms/d/1rO0P-KKKG1jRG9Qsupm8LIHYA3aOXkxBOsq7c6-2nEA/viewform?c=0&w=1



Tider:
Fredag kl.18.00-22.00
Lördag kl. 09.00-23.00
Söndag kl. 09.00-16.00.

Utifrån önskemål i de utvärderingar som gjorts, så kommer denna pysselträff att vara helt barnfri.

Under lördagen och söndagen kommer det vara flera utmaningar. Fredagen är avsatt för fritt skapande. Lördagens utmaningar lämnas in på lördag kväll och röstning och prisutdelningen sker mellan kl. 21.30-22.00 på lördagen. Söndagen utmaningar lämnas in kl 15.00 och när städningen av lokalerna är klar sker röstning och prisutdelning.

Plats: Sörgårdsskolan i Brunflo.

Avgift för helgen: Medlemskap i föreningen för 2015 är 200 kr. Medlem i JASS betalar 50 kr för helgen. Icke medlemmar i JASS betalar 200 kr för helgen. Vill man beställa ett kit kostar det 100 kr till. Avgiften samt ev. kostnad för kit betalas in till bankgiro 679-9704. Kom ihåg att skriva ditt namn vid inbetalningen. Avgiften kan även betalas kontant på plats.

Sista anmälningsdag: 18/9

Mat och fika: Föreningen bjuder på fika så långt det räcker under helgen. Mat kan förvaras i kylen i fikarummet där även kaffe och te finns. Det kan bli trångt i kylen då vi är många pysslare så för dig som tar med dig mat kan det vara bra att ta med den i en kylbag. I Brunflo finns flera möjligheter att köpa mat och fika. Ta med egen mugg.

Övrigt: Det är totalförbud mot nötter i lokalerna p g a svår allergi. Rökning är inte tillåten i skolans lokaler och undvik även parfym och starka dofter av hänsyn till allergier. En kofta till kvällen kan vara skönt att ha med sig liksom någon dyna att sitta på. Eftersom vi startar redan kl 18 på fredagen så behöver alla hjälpas åt med att ställa i ordning lokalen.

Välkommen till en trevlig pysselhelg!

/JASS-styrelse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0