Ännu ett erbjudande

Alla deltagare som var på vår helgträff 20-21/10, får 20% på en beställning hos helihak.se. Ni får också en mässgåva värd 59:- vid lagd beställning. Erbjudandet gäller till och med den 20 november.Passa på att fylla på lagret med dies!

Foton från helgen 20-21/10

Bidrag från snabbutmaningen - Rosa bandet
Lite bidrag från tävlingen med röd/vita julkort - sponsor EkoH

Julkort i gammaldags stil - sponsor Anna Molin och Scrap It UpKort i svart, vitt, silver med döskallar och en röd ros - sponsor Studio No 6ErbjudandeFrån och med idag 24/10 till och med lördag 27/10 kl. 14.00 erbjuder scrapgrossisten.se deltagarna från helgens träff 30% rabatt på ett köp. Passa på att shoppa!

Tack!

Stort tack till alla deltagare som gjorde detta till en så lyckad helg. Ett stort tack också till alla sponsorer som gjorde helgen ännu bättre. Det var drygt 50 glada pysslare som skapade för fullt i helgen. Självklart vill vi också tacka Anette med familj som kom med sin butik www.scrapbooking4you.se . Det är lyx att få ha en butik på plats när man pysslar.

Det kommer upp bilder från helgen imorgon.

Ännu en gång, tack!

Äntligen!

Nu är det dags för pysslande så det står härliga till! Vi har det riktigt bra här i Brunflo. Det är tur att vi har bra sponsorer, så att vi kan ta fikapaus ibland.

Tack till


i Svenstavik, samt övriga sponsorer som gör den här helgen möjlig.

Alla sponsorer under helgen

I Hackås
Försäkringar
och Anna Molin

Ännu fler sponsorer
www.scrapgrossisten.se
& Anna MolinDet kommer en sammanställning imorgon på alla helgens sponsorer.

Fler sponsorer


RSS 2.0