Ny träff

Hej alla pysslare!


Nu är det dags för en ny pysselträff. Denna gång pysslar vi i dagarna tre, från fredag till söndag.


Datum: Fredag 22 maj - söndag 24 maj 2015.


Tider: 
Fredag kl.18.00-22.00
Lördag kl. 09.00-23.00 
Söndag kl. 09.00-16.00.


Utifrån önskemål i de utvärderingar som gjorts, så kommer denna pysselträff att vara helt barnfri.


Under lördagen och söndagen kommer det vara flera utmaningar. Fredagen är avsatt för fritt skapande. Lördagens utmaningar lämnas in på lördag kväll och röstning och prisutdelningen sker mellan kl. 21.30-22.00 på lördagen. Söndagen utmaningar lämnas in kl 15.00 och när städningen av lokalerna är klar sker röstning och prisutdelning.


Butik: Nettan kommer med sin butik Scrapbooking4you. Därför har vi ingen scraploppis denna helg. Vill du förbeställa något från butiken så skriv att leverans ska ske till Brunflo på JASS-träffen. http://www.scrapbooking4you.se/


Plats: Sörgårdsskolan i Brunflo.


Avgift för helgen: Medlemskap i föreningen för 2015 är 200 kr. Medlem i JASS betalar 50 kr för helgen. Icke medlemmar i JASS betalar 200 kr för helgen. Vill man beställa ett kit kostar det 100 kr till. Avgiften samt ev. kostnad för kit betalas in till bankgiro 679-9704. Kom ihåg att skriva ditt namn vid inbetalningen. Avgiften kan även betalas kontant på plats.


Anmälan: Denna gång sker anmälan via nedanstående länk. Har du redan anmält dig till oss vill vi ändå att du anmäler dig via länken för att det ska underlätta för oss.


http://goo.gl/forms/eW4jqYL1Du


Sista anmälningsdag: 11 maj.

Mat och fika: Föreningen bjuder på fika så långt det räcker under helgen. Mat kan förvaras i kylen i fikarummet där även kaffe och te finns. Det kan bli trångt i kylen då vi är många pysslare så för dig som tar med dig mat kan det vara bra att ta med den i en kylbag. I Brunflo finns flera möjligheter att köpa mat och fika. Ta med egen mugg.


Övrigt: Det är totalförbud mot nötter i lokalerna p g a svår allergi. Rökning är inte tillåten i skolans lokaler och undvik även parfym och starka dofter av hänsyn till allergier. En kofta till kvällen kan vara skönt att ha med sig liksom någon dyna att sitta på. Eftersom vi startar redan kl 18 på fredagen så behöver alla hjälpas åt med att ställa i ordning lokalen.

 

Välkommen till en trevlig pysselhelg!


/JASS-styrelse


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0